Kauden parhaat

Väriä kylpyhuoneeseen

28.06.2016

Villeroy & Boch lanseeraa uuden värikonseptin Artis-pesuallasvalikoimaan yhteistyössä suunnittelija Gesa Hansenin kanssa. Pesuallasta on saatavana neljää väriä: vihreä, keltainen, vaaleanpunainen ja sininen. Kaikista väreistä löytyy kolme erilaista sävyä, joista on helppo valita sisustukseen sopivin.

 

– Värivalikoima on muuttumassa. Viime vuosina sisustuksessa on suosittu neutraaleja ja hillittyjä värisävyjä. Nyt olen kuitenkin huomannut, että voimakkaammat värit ovat saamassa jälleen jalansijaa, aivan kuten muodissakin. Värit elävöittävät sisustusta kodin kaikissa huoneissa, myös kylpyhuoneessa, suunnittelija Gesa Hansen kertoo.

 

Värikäs kylpyhuone on vahva trendi vuonna 2016. Villeroy & Boch on jo pitkään käyttänyt voimakkaita värejä, joiden avulla kylpyhuonetta voidaan korostaa sisustustyylistä riippumatta. Neljän värin lisäksi sarjassa on myös kolme uutta harmaan ja mustan sävyä.

 

Pesualtaasta on saatavana neljä eri muotoa: pyöreä, ovaali, suorakulmainen ja neliönmuotoinen. Altaat valmistetaan TitanCeram-materiaalista, joten ohuisiin ja muotoiltuihin altaisiin saadaan sama kestävyys kuin kylpyhuoneposliinissa. Artis-mallistosta on ollut aikaisemmin saatavana samat mallit valkoisen sävyissä.

vb_Artis_web

Lähde ja kuvat: Villeroy & Boch

 

 

Twitter
JAA:   Share this on Twitter LinkedIn Share