Etusivulla

Tyylikäs joulu tanskalaisittain

08.11.2016

Tanskalainen floristi Signe Nelleman Bruun rakastaa luontoa. Joulun lähestyessä Signe koristaa kotiaan kuusenhavuilla, kävyillä, sammaleilla ja puunoksilla. Kynttilät, pehmeät viltit ja höyryävän kuumat juomat täydentävät suloista joulutunnelmaa.

 

Signe muutti perheensä, miehensä Nielsin ja poikansa Nikolajn kanssa Dragoriin kolme vuotta sitten. Perheen koti on vuonna 1897 rakennetussa kaupunkipientalossa, jossa asuntoon kuuluu pieni oma piha. Asunto on kahdessa kerroksessa. Toinen kerros on avaraksi tilaksi muutettu ullakko, jonka kattoa koristavat jykevät vanhat parrut. Huoneesta on upeat näkymät merelle, Juutinrauman salmeen ja kaupungin pittoreskien kattojen ylle.

 

Signen sisustustyyli on yksinkertainen ja klassinen. Hän yhdistelee mielellään erilaisia moderneja ja ajattomia yksityiskohtia.

iben_niels_ahlberg_home_4 iben_niels_ahlberg_home_6 iben_niels_ahlberg_home_5 iben_niels_ahlberg_home_3 iben_niels_ahlberg_home_2

Kuvat, teksti ja tyyli: Iben & Niels Ahlberg

Signen koti on esitelty kokonaisuudessaan Oma Koti Kullan Kallis -lehden numerossa 8/2016. Lehtipisteissä 8.11.2016-5.1.2017.

Twitter
JAA:   Share this on Twitter LinkedIn Share