Etusivulla

Oma Koti Kullan Kallis -lehden ilmestyminen loppuu

24.01.2017

Vitosmedia Oy on päättänyt lopettaa Oma Koti Kullan Kallis –lehden julkaisemisen alhaisten tilaajalukujen vuoksi. Vuoden yrittämisestä ja suurista odotuksista huolimatta lehden myynti ei riittänyt kattamaan lehden kuluja, joten marraskuun numero jäi lehden viimeiseksi.

 

Vitosmedia Oy on sopinut A-lehdet Oy:n kanssa korvaavien lehtien toimittamisesta kuluttaja-asiakkaille. Tilaajat saavat Oma Koti Kullan Kallis –lehden tilalle yhtä monta A-lehtien asumisen lehteä kuin tilauksessa on. Tilanne on sama, mikäli asiakas on tilannut lehden lahjaksi – lahjan saaja saa jatkossa alkuperäisen lahjatilauksen mukaisen määrän esimerkiksi Avotakka-lehden numeroita. Yrittäjäasiakkaille korvaava lehti on Vitosmedian tuottama keväällä ilmestyvä Design & tyyli: Tanska –julkaisu.

 

Kaikille tilaajille on lähetetty kirje, jossa kerrotaan lehden lopettamisesta sekä nimetään korvaukseksi toimitettava lehti.  Tilaukset jatkuvat alkuperäisen tilauksen mukaisesti, eikä tilaajien tarvitse tehdä mitään. Kirjettä ei kuitenkaan ole toimitettu niille, joiden laskutuskausi on loppunut marraskuun 2016 -lehteen. Lisätietoa oman tilauksen tilanteesta saa tilaajapalvelusta: iO Kustantajapalvelut, puh. 03 4246 5340 tai omakotilehti@kustantajapalvelut.fi

 

Oma Koti Kullan Kallis –lehden toimitus kiittää sydämellisesti vuodesta 2016 ja toivottaa hyviä lukuhetkiä sisustuksen ihanassa maailmassa myös jatkossa!

 

Oma Koti Kullan Kallis -lehden toimitus

 

 

Twitter
JAA:   Share this on Twitter LinkedIn Share